Mevrouw Gewoontjes is een hele normale dame. Nou ja, dame, zo zou ik haar niet altijd noemen. Ze was een “stadse” en tegenwoordig “oosterling”. Ze poogt tot het spreken in dialect. Ze doet haar best, maar of het succesvol is?

Echtgenoot
Mevrouw Gewoontjes is getrouwd met meneertje Normaal. Ze heeft haar eigen achternaam gehouden. De reden? Mevrouw Normaal-Gewoontjes klinkt zo vreemd…

Moeder
Ze is moeder van een zoon die de bijnaam Smurf heeft. Zo gewoontjes als ze zelf is, zo bijzonder vindt ze haar zoon. Wat die al niet kan voor zijn leeftijd…

Christen
Heel belangrijk, mevrouw Gewoontjes is ook christen. Soms vol overtuiging, maar vaak zit ze in de sleur van alledag. Dan vraagt ze zich af wat er nu zo christelijk is aan haar leven.

EtenSinds juni 2012 eet mevrouw Gewoontjes suikervrij. Ze heeft namelijk een vervelende darmziekte, colitus Ulcerosa. Nadat ze is gestopt met suiker eten voelde ze haar lijf veel beter. Inmiddels eet ze ook geen tarwe en melk, yoghurt & room. Nog wel kaas, helaas voor meneertje Normaal!

HobbyMevrouw Gewoontjes houdt van prutsen. Prutsen met naald en draad. Haken heeft ze ontdekt toen ze zwanger was van de kleine Smurf. Toen die ongeveer 1 was, is ze op naailes gegaan. Tot veel plezier van haarzelf en van meneertje Normaal en kleine Smurf. Ze maakt voor iedereen wat! (Voor haarzelf natuurlijk het meest 😉 )

Werk
Mevrouw gewoontjes is naar school geweest, heeft gestudeerd, heeft een hele leuke baan gehad en een verschrikkelijke. Inmiddels is ze met hulp van meneertje Normaal een eigen bedrijf gestart. Heel leuk, maar ook best wel lastig.

Blog
Een talent van mevrouw Gewoontjes is schrijven. Een beetje onzeker is ze wel. Want tja, als je schrijft maak je fouten en krijg je kritiek! Ondanks of dankzij die onzekerheid schrijft ze haar gedachtenspinsels en belevenissen op. Want ze denkt: “Net als mij willen vast veel vrouwen bijzonder en speciaal zijn. Meestal zijn we dat niet. Ons leven is normaal en gaat zo zijn gangetje. Hoe normaal we ook zijn, speciaal ben je toch!

Advertenties

Volgende »

 1. Ik ben een oma van 2 kleinzoontjes en ben ook steeds op zoek naar eenvoudige patroontjes. Ik ben op je blog gekomen via De Droomfabriek. Ik zal je zeker blijven volgen en heb ook mij e-mail adres ingevuld om op de hoogte te blijven. Ik hoop dat het lukt, want soms wil ik iemands blog volgen maar ik weet niet goed hoe dit moet ( ik heb geen computertaltent). Ik wens je nog veel succes en dat je nog veel mooie spulletjes voor je kindje mag maken. Vriendelijke groeten, Oma Chris.

  • Beste Chris,
   Leuk dat u mijn blog wilt volgen. Ik u niet vinden in de lijst met volgers. Er is dus iets mis gegaan. U kunt gewoon uw e-mail adres invullen en dan klikken op volgen.

   Probeer het nog eens een keer, anders kijk ik of ik het op een andere manier voor elkaar kan krijgen. Ik heb ook nog niet veel ervaring met volgers in wordpress.

   Mevr. Gewoontjes

  • As je!
   Hoewel ik niet echt heel veel recepten plaats 🙂 mijn blog is best rustig als ik het vergelijk met sommige anderen.
   Zelf ben ik ook erg blij als ik recepten van anderen lees en die uitprobeer. Zo helpen we elkaar :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s